آدرس:

تهران، خیابان خرمشهر، نرسیده به قنبرزاده، پلاک ۱۲۷

تلفن:

۰۲۱۸۸۴۴۲۴۲۲

کاربرد UPS در مراکز پزشکی

5/5
یکی از نکات کلیدی در زمان تجهیز تمامی مراکز پزشکی، بهداشتی و بیمارستانی توجه به سیستم برق ساختمان است. تمامی این مراکز با توجه به اهمیت بسیار بالای عدم نوسان و قطعی برق نیازمند یک سیستم ایمنی و اضطراری هستند. UPS بهترین و کاربردی ترین سیستم حفاظتی برق در این مراکز است.

نکات ایمنی در مراکز پزشکی

یکی از نکات کلیدی در زمان تجهیز تمامی مراکز پزشکی، بهداشتی و بیمارستانی توجه به سیستم برق ساختمان است. تمامی این مراکز با توجه به اهمیت بسیار بالای عدم نوسان و قطعی برق نیازمند یک سیستم ایمنی و اضطراری هستند. هرچند تجهیزات مختلفی بدین منظور در دسترس می‌باشد اما شاید بتوان مدعی بود که بهترین و مقرون بصرفه‌ترین سیستم، استفاده از دستگاه UPS می باشد. بدین منظور در این مطلب به کاربرد UPS در مراکز پزشکی می‌پردازیم.

اهمیت استفاده از UPS در بیمارستان‌ها

بیمارستانها به عنوان اصلی‌ترین بخش مراکز پزشکی بیشترین حجم تجهیزات برقی را دارا می‌باشد. هر بیمارستان متشکل از تعداد زیادی تجهیزات پزشکی شامل این موارد است: اتاق‌های احیای آی سی یو ICU و سی سی یو CCU و تجهیزات آزمایشگاهی بسیار پیشرفته، دستگاه‌های سونوگرافی، سی تی اسکن ، دستگاه های ام آر آی MRI و تصویربرداری اشعه ایکس که تنها بخش کوچکی از این تجهیزات هستند. بطور مثال اتاق‌های عمل خود به تنهایی تجهیزات بسیار حساس و حیاتی را شامل می‌شوند. از این رو می‌توان اشاره کرد که یکی از مهمترین موارد ، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها هستند. به همین علت است که تصور یک بیمارستان بدون تجهیزات UPS محال است.  

بیمارستان ها به عنوان یک از مراکز پزشکی نیازمند استفاده از دستگاه UPS هستند.

دانلود:

ورود به صفحه دانلود کاتالوگ و اطلاعات فنی محصولات

مصرف برق در مراکز پزشکی

عمدتا سیستم‌های بکار رفته در مراکز پزشکی نیازمند جریان برق با توان بسیار بالا نیستند. و اغلب با توانی در حدود ۱۰۰۰۰ ولت آمپر یا اصطلاحا ۱۰ کاوا برق مصرف می‌کنند. البته که در برخی مراکز پزشکی استفاده از برق سه فاز و یا با توان بالا مورد نیاز است. صرف نظر از میزان توان مصرفی دستگاه‌های مذکور، اهمیت سلامت توان مصرفی بسیار بالا می‌باشد. بطوری که کوچکترین نوسان و یا نقصان در ارائه توان به دستگاه‌‌ها می‌تواند خطرات بیشماری به همراه بیاورد. خطا در ارائه نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌ها و یا از کار افتادن دستگاه‌ها موجود در اتاق عمل مستقیم بر جام بیمار اثر گذار است.

مهمترین بخش هر بیمارستان اتاق عمل می‌باشد که به کمک UPS میتواند سلامت برق مراکز پزشکی را تضمین نماید.

اهمیت استفاده از UPS در بیمارستان‌ها

تامین نیروی برق برای مراکز حساس مانند مراکز پزشکی بسیار حائز اهمیت است. از این رو مرکز پزشکی مرتبط با سلامت بیماران بدنبال رفع این مشکل می‌باشد. بدون شک UPS بهترین راهکار برای تامین توان مورد نیاز تجهیزات پزشکی می باشد. زیرا که UPS تامین کننده برق بدون نوسان و قطعی در مواقع ضروری می‌باشد. نکته بسیار مهم در استفاده از UPS در مراکز پزشکی این است که این دستگاه با توان‌های مختف عرضه می‌شود. این موضوع کمک می‌کند تا هر دستگاه بنا به نیاز خود سیستم برق مجزا برای مواقع ضروری داشته باشد.

قطعی و یا نوسان برق برای یک بیمار تنفسی برابر است با پایان زندگی. UPS بهترین راه حفاظت از جان بیماران کرونایی و تجهیزات تنفسی در مراکز پزشکی است.

کاربرد UPS در زمان کلینیک ها

کلینیک های پزشکی نیز همانند بیمارستان ها بدون سلامت سیستم برق در معرض خطر هستند. علاوه بر سلامت بیماران، مانند بیمارستان تنفسی در زمان پاندمی کرونا، تجهیزات این کلینیک های بسیار گران قیمت هستند. به همین دلیل است که این مراکز پزشکی نیز مانند بیمارستان ها از تجهیزات حفاظتی برق در کنار تجهیزات خود استفاده می‌کنند. کلینیک‌های فعال در زمینه‌های تنفسی از دستگاه UPS برای حفظ جان بیماران خود و همچنین حفاظت از تجهیزات خود بهره می‌بردند